Hinnat

Sivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilausten hinnat lasketaan erikseen lisäksi toimituskulut riippuen paketin koosta.

Toimitusmaksu on 3,50 EUR - Yli 100 EUR ostoksille ilmainen toimitus

Tilauksen palautus

Kuluttajasuojalain mukaan tilaajalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteille vastaanottopäivästä laskettuna. Palautustapauksissa asiakas on velvollinen maksamaan itse postikulut mikäli tuote ei ole viallinen tai asiakas muuttaa mielensä tuotteen suhteen.

Asiakaspalautuksen täytyy sisältää kaikki samat tuotteet, jotka paketissa oli tilaajan vastaanottaessa sen, niiden täytyy olla jälleenmyyntikunnossa. Palautukseen on liitettävä kuittikopio. Asiakaspalautus on pakattava aina hyvin, eikä osoitekorttia saa liimata suoraan tuotepakettiin.

Palautuksista on mielellään sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. Kirjeenä lähetettyjen lähetyksien oletetaan olevan perillä tilaajalla lähetyksestä kahden työpäivän sisällä, josta palautusaika lasketaan. Mikäli lähetys ei tuossa ajassa ole saapunut, ilmoitathan asiasta.

Palautettavaan tuotteeseen asiakas saa tutustua ja kokeilla samaan tapaan kuin hän voisi kokeilla sitä liikkeessä. Asiakas ei kuitenkaan saa ottaa tuotetta käyttöön. Palautetuissa paketeissa täytyy olla sinetit paikoillaan ja kunnossa. Mikäli ehdot eivät täyty, meillä ei Kuluttajasuojalain mukaan ole velvollisuutta ottaa tuotetta vastaan (kuluttajasuojalaki 6. luku 23§). Ehtoja täyttämättömät palautukset lähetetään asiakkaalle takaisin asiakkaan kustannuksella ja veloitetaan aiheettomasta palautuksesta aiheutuneet kulut.

Kaikilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta johtuen hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen, mikäli tuote on avattu pakkauksesta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).

Lunastamattomista paketeista veloitetaan pakkausmateriaalin, toimituksen ja palautuksen aiheuttamat kulut täysimääräisenä asiakkaalta jälkikäteen.

Postiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteen palautus,  vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §).

Näissä tapauksissa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta aiheutuneista kuluista (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §).

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.